Zeleninová polévka s krupicí

Milí milovníci zimních polévek,

včera jsem vám napsala, jak jsem dělala kapustové karbanátky a nechala si vodu jak z uzeného tak z kapusty. Obě vody jsem smíchala a dala na plotnu. Sáhla jsem do mrazáku pro mou nekostičkovanou polévkovou zeleninu (viz. Článek Zmražení pomocníci) a hodila pár hrstí do té vody. Dále jsem oloupala pár malých brambor, nakrájela je na kostičky a nechala je také vařit. Ještě jsem přidala pórek na kolečka a vrchovatou polévkovou lžíci krupice. Krupice se během vaření rozvaří a zahustí polévku velice zajímavě.

Polévku jsem dochutila a podávala…

Jakoukoli nekrémovou polívku lze zahustit krupicí. Doporučuji, abyste to zkusili. Je to vážně zajímavé…

Mmmmh dobrou chuť…



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *