Tortilla s hovězím masem

Milí milovníci Mexika,

Dnes jsem vařila takzvaně „co dům dal“. Ne vždy se mi chce jít nakupovat, nebo na to mám čas. Vždy prolezu všechna místa, kde jsou uchovány ingredience a vyhledávám ty, které se eventuálně hodí k sobě.  Ve špajzu jsem našla mexické tortilly a plechovku bílých fazolí v rajčatové omáčce. Rovnou jsem s sebou vzala i jednu velkou červenou cibuli. V mrazáku na mě vykoukly dva plátky bio hovězího a v ledničce jedna červená paprika.

Hovězí jsem nakrájela na nudličky, naložila na chvíli do worcesteru, poté osmahla na trošce oleji a zalila fazolemi. Směs jsem nechala pod pokličkou dusit, než maso změklo. Vedle v pánvičce jsem silně osmahla cibuli na hrubo a papriku na nudličky.  Ke konci varu, jsem je přidala k masu.

Tortilly jsem trochu ohřála na pánvi jen tak na sucho. Namazala na ně trochu zakysané smetany. A na ní masovou směs. Včera jsem si udělala jako snack k televizi guacamole s nachos. Recept jsem zde již uveřejnila. Guacamole mi zbyla a tak jsem jí také použila do tortilly. Vše jsem zabalila a bylo hotovo.

V podstatě jsem to ani nechtěla vyfotit. Nevypadá to nijak vábně. Příteli to ovšem chutnalo tak moc, že mi bylo líto se s vámi o tento recept nepodělit.

Mmmmh dobrou chuť…



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *