život mi chutná

Zelný štrůdl

Pokud chcete potěšit svého muže nějakou dobrotou do ruky, mám zde pro Vás skvělou rychlovku.  Dá se jíst za studena, či zatepla a u návštěv to má dobré ohlasy. Jedná se o zelný štrúdl. Cibuly jsem osmahla do zlatova, přidala špek na kostičky a po chvilce odkapané domácí kysané zelí. Dochutit stačí mletým kmínem a trochou pepře. Když směs vychladne, stačí jí zabalit do listového těsta. Nezapomeňte těsto nahoře párkrát napíchnout vidličkou a něčím posypat. Já tentokrát použila kmín, ale oblíbený mám také sezam. No a pak stačí jen upéct do zlatova a sklízet pochvaly.

Dobrou chuť..

Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *