Dostala jsem dvě filátka pstruha lososovitého. Chtěla jsem jim stáhnout kůži, ale trochu se mi potrhali. Dnes rozhodně není můj den. No ale co už, obalila jsem je ve vajíčku a panko-strouhance. Panko-strouhanka je japonská křupavá strouhanka. Mezitím jsem si nakrájela hlívu ústřičnou a žampiony. Oboje jsem osmahla na pánvi a dochutila sójovou omáčkou a praženým sezamem. V malém hrnci jsem rozpálila spoustu oleje a rybu usmažila do křupava. Salát jsem si v míse smíchala s kedlubnou nakrájenou nadrobno a ochutila rýžovým octem a sezamovým olejem. Snědla jsem to jen tak, ale chvíli na to přišla kamarádka na návštěvu, já jí nabídla oběd a přidělala jsem k tomu dip, který se skládal ze zakysané smetany, majonézy, trochu wasabi prášku a pro kontrast černý sezam. Tato maličkost dnešní recept rozhodně pozvedla..
Dobrou chuť..