život mi chutná

Pstruh s pečenou zeleninou

Máte velké štěstí, když na Vás lidé myslí a jen tak Vám přinesou nějaké čerstvé suroviny na vaření. Tentokrát to byla kamarádka a přivezla mi čerstvého pstruha s informací, že má celkem hlad. Naštěstí jsem díky mému úžasňátku měla doma naše obvyklé podezřelé – tedy dýni, mrkev, brambory a žlutou řepu. Protože jsem si s kámoškou chtěla povídat zvolila jsem úpravu v troubě. Nakrájenou zeleninou jsem okořenila vlastním usušeným tymiánem, zázvorem a česnekem. Smíchala s olivovým olejem a dala péct na 180°C. Do pstruha jsem vložila citron na plátky a tymián. Pokapaný olivovým olejem jsem ho položila na druhý plech a na posledních 10min přidala k zelenině. Každá z nás měla jedno filátko a super holčičí pokec.

Dobrou chuť..

Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *