život mi chutná

Kuřecí „čína“ s fazolkami

Milí milovníci cizokrajných chutí,

dnes jsem rozmrazila kuřecí prsíčka na nudličky, které jsem zmrazila již marinované v teriyaki omáčce. To je japonská omáčka běžně k sehnání v dobře vybavených supermarketech. Maso po něm křehne a má příjemnou chuť. Na sezamovém oleji jsem prudce osmahla kuře a poté přidala dvoubarevné fazolky z trhu,

dva stroužky česneku na větší kostičky a nakonec tři celé stonky jarní cibulky nakrájené na zešikmená kolečka. Na ochucení jsem směs zakápla rybí a ústřicovou omáčkou. Vše k sehnání u Asiata vaší důvěry 😉 nakonec jsem vše podávala s kvalitní jasmínovou rýží.

Mmmmh dobrou chuť…

Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *