život mi chutná

Hovězí nudličky s ryžovými nudlemi

Že miluji asijskou kuchyni už nejspíš víte a tak bylo jasné, co provedu se zbytkem hovězí svíčkové. Nakrájela jsem jí na nudličky a nechala chvilku marinovat v sezamovém oleji se sójovou omáčkou. Zelené placaté fazole jsem zblanžírovala, Pak Choi, pórek, zázvor a česnek nakrájela a dala vařit vodu na rýžové nudle. Pak už stačilo vše osmahnout, prvé maso a pak zeleninu a nakonec oboje smíchat dohromady.  Směs jsem dochutila sójovkou světlou a také sladkou. Tu mám tuze ráda. Je tmavší, hutnější a dodává tu správnou sladko-slanou chuť. Přílohové rýžové nudle servíruji vlažné.

Dobrou chuť..

Please follow and like us:


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *